Nu är vi laddade ...

inför den sista terminen som kommer bestå av många härliga tävlingar & mässor!

Vi blev ju utsedda bland de femton bästa UF-företag i dalarna i tävlingen "Bästa affärsplan i Dalarna", nu i mitten av januari kommer vi få reda på om vi är bland de sex finalisterna. Om så är fallet kommer vi åka till Falun på prisutdelning där vi kommer göra en kort presentation :)

Den 27 januari ska vi ha en företagspresentation för juryn, då handlar det om tävlingen "Bästa företag lokalt". Nu ska vi skriva och förbereda för fullt tills dess.

Den 9 februari kommer Josefin och Jessica åka till Tallin för att träffa UF-företag från hela världen, vilket ska bli spännande. Det kommer bli en stor utmaning då de ska hålla presentationer på engelska men det kommer även ge oss ett större kontaktnät och mer erfarenheter, vilket vi tycker är roligt. Sist men inte minst kommer vi ha med oss böcker som är översatta till estniska!!

Självklart forsätter vi satsa på att sälja under hela våren, boken finns fortfarande hos våra återförsäljare - Bokia, Barngarderoben och Birgittas fotvård här i Hedemora :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback